Mercedes-Benz C 220d 4MATIC T-modell teszt: Megvett minket

Mercedes-Benz C 220d 4MATIC T-modell teszt: Megvett minket
Elértünk arra a pontra, amikor már csak a szubjektiv dolgokon tudunk rugózni, hiszen objektiven nézve baja nincs. Merre tovább? Még a németek is kapituláltak.

Mercedes-Benz C 220d 4MATIC T-modell teszt: Megvett minket

17 thoughts on “Mercedes-Benz C 220d 4MATIC T-modell teszt: Megvett minket”

 1. Mennyire harmonikus, kellemes összhangú kocsi. Tökre értem, ha rákíván valaki. Főleg egy közepesen nagy szívó benzinessel, de így sem rossz. .. A műszerfal tetejére hanyag mozdulattal felb.szott hirdetőtáblát meg, ha sokat tanulok, egyszer biztos megértem.

 2. Csak az a baj a mercivel ha nem egy fullos jol felszerelt autot veszel akkor nagyon elmarad attol a bizonyos mercedes minosegtol es erzestol amirol videoban beszeltel… Volt szerencsem mostanban kiprobalni párat es kb mintha egy renaultba ultem volna… Ellenben az audinal es bmwnel egy gyengébb felszereltseg mellett érzem azt amit az adott marka kepvisel.

 3. Jó lett ez a műsor is mint mindig ! Az autó szép, nekem nem jön be a műszerfal főleg az a tablet féle vezérlő. Nekem az az érzésem ez így elég veszélyes mert vezetés közben nyomkodják majd.

 4. Sziasztok!
  Pistához szegeznék egy kérdést, ha szabad?
  C220 dízel 7G tronic vásárlását tervezem 2012-14-es évjárat körüli
  Mi a véleményed? Jó vétel lehet még?
  Köszönöm a választ előre is!

 5. Gyönyörű kívül belül(utastér) ez a verda.Tényleg tetszik de itt sokkal többről van szó.Ha ilyennel járnék akkor nem mások előtt….saját magam előtt szégyellném magam hogy olyan környezetszennyező autót vásároltam amiből kijön kb. 2 full normális elektromos autó is.Saját emberi gyarlóságomat és egoizmusomat elébe helyeztem a döntésemnél a felellőség teljes emberi viselkedéssel szemben.Nagyobb a luxus tehát szarok a gyerekeim jövőjére!Hát vegyétek…:(

 6. Pista és egy Volvo V60-al összevetve? Az is ezt a szintet képviseli és a V60 neked is nagyon tetszett.

 7. Sziasztok! Pista a tesztelt C osztályos kombihoz lehet kapni FlexCargo-t? Nekem hiányzik a gépháztetőről a kiálló Mercedes csillag. Egyébként "patentwagen"!

 8. Szia Pista!

  Ez amg packetes(ezt a felnit nem is lehet màshoz kérni) és ez nem a burmester hifi(a burmesternek ezüst a hangszóró fedője)

  Üdve:egy c43 amg tulaj.

Comments are closed.