Sjoerds Weetjes #55: Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

Sjoerds Weetjes #55: Mercedes-Benz SLS AMG Black Series
In de Verenigde Staten staat vandaag, de dag na Thanksgiving, bekend als Black Friday. Daarom heeft Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen speciaal voor de gelegenheid een Mercedes-Benz SLS AMG Black Series van stal gehaald. Hij legt onder meer uit waarom we de aanduiding Black Series niet meer gaan terugzien bij Mercedes.

Blijf op de hoogte van al het autonieuws en volg Autovisie op:
– Facebook: https://www.facebook.com/Autovisie
– Twitter: https://www.twitter.com/Autovisie
– Instagram: https://www.instagram.com/Autovisie
– YouTube: https://www.youtube.com/Autovisie

Voor vragen:
– E-mail: redactie@autovisie.nl

Sjoerds Weetjes #55: Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

10 thoughts on “Sjoerds Weetjes #55: Mercedes-Benz SLS AMG Black Series”

  1. Mooier als cabrio vind ik. Raar dat veel autojournalisten zo overdreven doen bij die V8: General Motors maakt er tig duizend per jaar in 6,2 liter, en die zijn nog betrouwbaarder ook. En kosten een fractie van wat AMG vraagt.

  2. Wat een wereld leven wij .. jodenkoeken mag, negerzoenen niet , black series roept wellicht vragen op, black friday zeurt niemand over .. koffie zwart straks ook niet .. alleen maar koffie zonder melk .. of we noemen koffie met melk koffie wit .. staan we weer gelijk… man man man … .. maar even , wáárom dat logo dan in chroom? Maak dat ook mat zwart.

  3. Leuke video van een geweldige auto! Sjoerd, waarom doe je er niet gelijk even een testritje mee? Zou de video nog veel interessanter maken!

  4. ik zou het liefst gewoon nu een mercedes amg willen bouwen met white power pack.. witte kleur puntvin op de achterkant(muts) en voor de downsizing een paar mooire grote KKK turbos … gewoon om zn lekker te irriteren die zeurpieten..

Comments are closed.